Futuron realiseert ambities

We richten ons daarbij op verschillende disciplines. Daarnaast bieden we ook kant en klare oplossingen die ook ingezet kunnen worden voor minder omvangrijke projecten.

Onze diensten

Imago • Branding • Positionering

Een sterk merk dat aansluit op de wensen en verwachtingen van je klant en die als basis dient voor verdere communicatie en marketing.

Communicatie

Hoe luidt je boodschap en wie wil je ermee bereiken? Welke weg gaan we bewandelen voor het beste resultaat binnen het beschikbare budget.

Marketing

Je bent trots op je product, je weet wie je wilt bereiken. Maar welke on- en offline kanalen zet je in om je doelen te bereiken?

Projectmanagement

Organisatieontwikkeling, systeemontwikkeling, coördinatie productontwikkeling. We'll get it done. Naast het te realiseren product of proces altijd met veel aandacht op algemene acceptatie door middel van changemanagent.

Vormgeving

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk.

UX Design

Creëer de optimale ervaring op alle mogelijke vlakken.

Webdevelopment

Publiceer, communiceer, verkoop, ontsluit of integreer.

Applicaties

CMS, websites, nieuwsbrieven, mobiel apps platform
Wij realiseren ambities. Naast een doordachte manier om de gestelde doelen te bereiken maken we gebruik van diverse tools. Soms maken we die tools zelf omdat enig maatwerk is vereist maar vaak zijn er bestaande oplossingen voor handen die ook voldoen. Dat geldt op verschillende vlakken. Hoewel onderstaande producten ook los af te nemen zijn bieden we ze doorgaans alleen aan als onderdeel van een totaal project. Iedere oplossing die we bieden wordt afgestemd op het doel. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, de keuze voor de route is afhankelijk van het project.

Website met CMS

Turn-key oplossing voor websites met voldoende ruimte voor unieke uitstraling. Onderhoudsvrij, gebruiksvriendelijk en schaalbaar. Vanaf €349 per jaar. Wij hanteren deze oplossing in de basis voor ieder web-gerelateerd project, van landingspagina's tot omvangrijke maatwerk oplossingen.

Social media dashboard

Content strategie en distributie kunnen veel tijd in beslag nemen. We bieden diverse oplossingen om deze kanalen te beheren. Van standaard oplossingen als hootsuite of buffer tot maatwerkoplossingen.

Hosting, domeinen & SSL certificaten

Shared hosting, managed hosting, eigen server, VPS, domeinen en SSL certificaten. Wij bieden middels onze parnters hoogwaardige oplossingen voor alle typen projecten en budgetten.

Virtuele telefooncentrales

Vaste telefonie is bij veel bedrijven nog op een achterhaalde manier geregeld; een beperkt aantal lijnen, een dure telefooncentrale en een complexe inregeling. Onze partner Talk REX geeft flexibiliteit aan zakelijke telefonie waardoor je bedrijf zich verder kan ontwikkelen. https://talkrex.com/

Digitale nieuwsbrieven

Wij bieden verschillende oplossingen voor digitale nieuwsbrieven. Dit kan middels campaign monitor of mailchimp maar we bieden ook standalone oplossingen. Welk pakket geschikt is hangt af van de gestelde eisen in combinatie met het beschikbare budget.

Mobile app platform

Een platform voor apps op alle iOS en Android apparaten. Zelf op te bouwen en te beheren. Vanaf € 50 per maand. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.
Futuron

Klokgebouw 166-167
5617 AB Eindhoven
Leyenbroekerweg 75
6132 CC Sittard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 40 78 78 663